Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Από την Βρετάνη ξανάρχομαι...

Έλαβα σήμερα (πάνω από 10 φορές!) ένα email σχετικά με την συμμετοχή της ΠΓΔ Μακεδονίας στον διαγωνισμό της Eurovision.
Στο τέλος του email, υπήρχαν και ...πηγές (links) προς ...επίρρωσιν των όσων έγραφε, πηγές από το press.gr και από το forum της νεολαίας του ΛΑΟΣ...

Το email ήταν αυτό:

"Για να ξέρουμε τι βλέπουμε ....

Θα εμφανιστεί στολισμένη σαν βασίλισσα της αρχαίας Μακεδονίας.

Το φόρεμα της θα αναπαριστά τον χάρτη της «ενιαίας Μακεδονίας». Τα μάτια όλων των κατά φαντασίαν 'Μακεδόνων' θα βρίσκονται καρφωμένα πάνω της. Από τα χείλη της θα βγαίνει το τραγούδι που αναφέρεται στην.γενοκτονία των «Μακεδόνων του Αιγαίου»!!!!!!!! από τους .Έλληνες!!!
Ο λόγος για την Μιγιάτα, δηλαδή την Νατάσα Μιγιάτοβιτς, την νεαρή Σκοπιανή τραγουδίστρια, η οποία θα συμμετάσχει με το τραγούδι αυτό στην φετινή Eurovision, εκπροσωπώντας την ψευδεπίγραφη «Μακεδονία»! Και εμείς εδώ, δεν γνωρίζουμε τίποτε...Η πολύφερνη ΕΡΤ, που αναμεταδίδει συνεχώς διαφημιστικά του..μεγάλου αυτού πολιτισμικού θεσμού, «ποιεί την νήσσαν» επί του θέματος! Στα δελτία ειδήσεων μέχρι σήμερα, καμία σχετική αναφορά! Και οι Έλληνες τηλεθεατές και fun του θεσμού της Eurovision είναι έτοιμοι να χειροκροτήσουν και να ψηφίσουν την όμορφη Miyatta, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού της! Κι έτσι, ενώ οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις άθλιες προκλήσεις τους σε βάρος της πατρίδας μας και της ιστορίας μας, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που του δίνεται, εμείς ασχολούμαστε και αγωνιούμε για την επιτυχία του μυστικού σχεδιασμού (Secret Combination) της Καλομοίρας! Ενός τραγουδιού, δηλαδή, που ούτε καν Ελληνικό στίχο έχει, ούτε η μουσική του επένδυση, έστω κατ' ελάχιστο, παραπέμπει στην πλούσια μουσική παράδοση μας και αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν ένα τέτοιο δημιούργημα να εκπροσωπεί την πατρίδα μας έστω και σ' αυτόν τον «κιτς» θεσμό της αισθητικής φτήνιας και της πολιτισμικής κενότητας. Το ερώτημα βεβαίως δεν είναι για το πώς πρέπει να αντιδράσει η χώρα μας (ίσως ένα γιαούρτωμα της ερμηνεύτριας επί σκηνής θα ήταν αρκετό!), αλλά το γιατί και χάριν ποιας σκοπιμότητας συνεχίζει η χώρα μας να αναμένει την ανάγκη συνεχίσεως των συνομιλιών με την εγκληματική γείτονα και τους κομπλεξικούς εκπροσώπους της. Αφήστε τους, αφού έτσι θέλουν να βυθιστούν στη δίνη του αλληλοσπαραγμού και της αυτοδιαλύσεως του κρατιδίου τους και να χαθούν στην ιστορική ανυπαρξία".

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=9158&st=0&sk=t&sd=a&start=0
http://press-gr.blogspot.com/2008/05/blog-post_583.html

****


Βέβαια, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι τα παραπάνω είναι σαχλαμάρες και ιστορίες γι'αγρίους. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ταχύτητα με την οποία μεταδίδονται άκριτα τέτοιες βλακείες και μάλιστα από υποτίθεται σοβαρά άτομα.

Καταρχήν ας παραθέσω τους στίχους (κι αν δείτε εσείς γενοκτονία των Μακεδόνων από τους έλληνες, πείτε το και σε μένα):

http://www.eurovision.tv/event/lyrics?event=1470&song=24511

Επίσης εδώ, και στην σλαβομακεδονική διάλεκτο:

http://www.lyricstranslations.com/eurovision/tamara-feat-vrcak-adrian-gaxha-vo-ime-na-

Επίσης εδώ βλέπουμε ότι η εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ δεν λέγεται καν...Μιγιάτα:

http://www.eurovision.tv/event/artistdetail?song=24511&event=1470

Ο Πάσχος Μανδραβέλης είχε γράψει πριν λίγο καιρό:

"Οι εμποράκοι του φόβου έχουν ακόμη απλωμένη την πραμάτεια τους κι εμείς εξακολουθούμε να αγοράζουμε. Αυτοί πλουτίζουν, αλλά εμείς δεν γινόμαστε σοφότεροι" (Η Καθημερινή, 9/11/2007).

Τι εμποδίζει όσους πιστεύουν σε τέτοια οφθαλμοφανέστατα ψέμματα να πιστέψουν ότι οι έλληνες ήρθαν από τον Σείριο;
Όμως κυρίως, ποιος από όλους αυτούς θα μπει στην διαδικασία να σκεφτεί όταν ένας νέος Μπερλουσκόνι θα τους στείλει να κάψουν καταυλισμούς τσιγγάνων ή ένας νέος Χίτλερ τους στείλει να κάψουν βιβλία ή ανθρώπους;

Για τα σοβαρά γεγονότα της Ιταλίας παραπέμπω σε ένα πολύ καλό ποστ του Γεράσιμου:

http://gerasimos-memoryland.blogspot.com/2008/05/o.html

doctor

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω μόνο να επιβεβαιώσω πως το email είναι όντως ανακριβές. Είναι "Μυστικός ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ" (Secret Combination) και όχι "σχεδιασμός". Έλεος πια με τους... άσχετους :))

Φυσικά, το Ελληνικότατο Άσμα Ασμάτων (που επίτηδες έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, ώστε να γίνει κατανοητό και από τα... κατώτερα έθνη) σχετίζεται με (τι άλλο;) τα... Pure Mathematics, μια και αναφέρεται σαφώς στον κλάδο της Συνδυαστικής, με έμφαση στη Θεωρία Γράφων και υπαινιγμούς για άλλα συναφή θεμελιώδη μαθηματικά ζητήματα, συνδυασμένα περίτεχνα με τις μυστικιστικές μεταφυσικές προεκτάσεις των (αρχαίων ημών προγόνων βεβαίως βεβαίως) Πυθαγορείων.

(να δω τώρα τι θα γράψει ο... μουστάκιας :))


Πάντως, μεταξύ μας, τι "τρεις αποστολές του Ελληνικού Έθνους" και... ιστορίες για αγρίους.

Η αποστολή είναι ΜΙΑ. Και είναι ΑΠΟΨΕ!

(μέχρι το Σάββατο φυσικά, που το Έθνος θα δοξασθεί στα πέρατα της Οικουμένης)


Νυν υπέρ πάντων Αγών!

Η Πατρίς σύσσωμος και ομονοούσα συμπαρίσταται νοερώς τε και τηλεοπτικώς.



(Από τον... Άρη ξανάρχομαι - με σεφτέ 150 λέξεων)

Ανώνυμος είπε...

Αποκαρδιωτικά όλα αυτά, φίλε μου, ειδικά αφού γίνονται με το όπλο του διαδικτύου. Όταν εγώ άρχισα να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο, θέλησα να γνωρίσω τον "άλλο". Μερικοί, ακόμα και μέσω διαδικτύου, αυτόν τον "άλλο" θέλουν να τον θάψουν, εν προκειμένω κάτω από λάσπη, ψευδολογίες, μύθους που φανατίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα το disco τραγουδάκι.
Διάβασα και τους στίχους στο λινκ που παραθέτεις.

Τι να πώ;

Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, να μην σχολιάσω την ορθογραφία των μετεχόντων στο φόρουμ του ΝΕΟ-ΛάΟΣ-πώς-διάλο-το-λένε, γιατί θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία...

(οι της ελληνικής παιδείας μετέχοντες κλπ γραφικά)

παρ' όλα αυτά...

...κάποιος από τους συνδιαλεγόμενους, κάποια στιγμή, αντιλαμβάνεται ότι η όλη ιστορία είναι φίδι...και το λέει...

...αλλά οι υπόλοιποι, του βιολιού τους το χα(λ)βά!

Και δώσ' του οι χαμένες πατρίδες, και οι μογγόλοι, και οι βάρβαροι, και δε συμμαζεύεται...

The stars above glow like they're making love
I'm running under the moonlight
Alone in this sleepless night
Just to be right by your side

(αλυτρωτικοί στίχοι)

Τελικά είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους μυαλοφυγόδικους, τελεία και παύλα...

Ανώνυμος είπε...

Mickey, όντως, η Καλομοίρα τα ...Pure Mathematics σκέφτεται όταν τραγουδάει αυτό το άσμα ασμάτων!

***

π2, ναι, όντως, και το τρελό είναι (όπως γράφει ο Χασοδίκης παρακάτω) ότι στην συζήτηση υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο ένα από τα δύο λινκ ενώ καταλαβαίνουν ότι το άρθρο του αρθρογράφου του "Στόχου" δεν είναι αληθινό, συνεχίζουν απτόητοι να κυνηγάνε μάγισσες.
Η αυθυποβολή σε όλο της το μεγαλείο: ο εχθρός υπάρχει ακόμη κι αν είναι στην φαντασία μας...

doctor

Ανώνυμος είπε...

Τουκιθεμπλόμ, η δαιμονοποίηση του "άλλου" είναι ο μόνος τρόπος ορισμού της ζωής κάποιων ενώ η προσπάθεια κατανόησής του προϋποθέτει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

***

giant13, υπάρχουν και χειρότερα. Ο πατερ Άνθιμος "χαλάστηκε" με την φιλειρηνική διαδήλωση Ελλήνων και Μακεδόνων/Σκοπιανών/ΠΓΔΜιτών/Σλαβομακεδόνων (ξέχασα κάτι;) στα Σκόπια.
Ο "αγαπάτε αλλήλους" δεν γουστάρει την ειρήνη και την συναδέλφωση, μόνο "φτιάχνεται" με εθνικιστικούς λόγους και γνωστές σαχλαμάρες που εκστομίζει κάθε Κυριακή εκμεταλλευόμενος με τόσο πρόστυχο και χυδαίο τρόπο την ιδιότητά του για να περνάει τα χουντικά του Πιστεύω σε ανυποψίαστους υπέργηρους...

doctor

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η xasodikis είπε...

The stars above glow like they're making love
I'm running under the moonlight
Alone in this sleepless night
Just to be right by your side

(αλυτρωτικοί στίχοι)

-------------

Νομίζω ότι οι παραπάνω στίχοι αναφέρονται στην Θεσσαλονίκη, την αλύτρωτη πόλη των γυφτοσκοπιανών και τ'αστέρια που λάμπουν σαν να γαμιούνται είναι φως φανάρι πως είναι προσβλητικές εκφράσεις για το άστρο της Βεργίνας το οποίον ως γνωστόν είναι ...Παρθένο!

doctor

Ανώνυμος είπε...

Min Läkare, δεν ξέρω αν εσύ, ως άξιον τέκνον της ενδόξου ιστορικά πατρίδος σου, θα θυσιάσεις τον ύπνο σου (αν και θαρρώ πως θα θυσίαζες και τη... ζωή σου ακόμα) για να συμπαρασταθείς στην αποψινή εθνική προσπάθεια (απ' ό,τι έμαθα, τελευταία βγαίνει - μαζί με τους... βρικόλακες), αλλά προ ολίγου, κάνοντας zapping έπεσα στη συμμετοχή της... δικής μου (της Νορβηγίας ντε) και η καρδία μου σκίρτησε από εθνική συγκίνηση, καθώς οι Σκανδιναβές καλλιτέχνιδες διέθεταν πλούσια... φωνητικά προσόντα.

(πάει το Καλομοιράκι - την έφαγαν τα pure mathematics και το πολύ... σκέψιμο ;-))

Ζήτω το (δικό μου, φυσικά) Έθνος!



99... ord

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, να τι παθαίνει κανείς όταν δεν παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τα κοσμογονικά ιστορικά τεκταινόμενα στα οποία πρωταγωνιστεί η πατρίς και ασχολείται με ξενόφερτες αντεθνικές δραστηριότητες - όπως π.χ. τη συγγραφή και βελτίωση λογισμικού και την αποστολή του στους servers ανθελληνικών εταιρειών εις Λονδίνον, Βερολίνον και αλλαχού.

Ξέχασα το σχόλιο ξεκρέμαστο και το ανέβασα άμα τη εντυπωσιακή εμφανίσει της Εθνικής ημών Αοιδού, της οποίας το πηγαίο ταλέντο μετά βίας πρόλαβα να παρακολουθήσω.

(είτε βγήκε πολύ νωρίς είτε οι βρικόλακες απέκτησαν... γούστο)


Όσο για το ανθελληνικό άσμα που παρέθεσε μεθ' υπερσυνδέσμου (hyperlink) ο Π2 και στο οποίο προφανώς βασίστηκε το email που παρέθεσε ο οικοδεσπότης, ένα έχω να πω:

Μην πτοείστε, ω αδελφοί συν-ΕΛ-ληνες, από τις αντεθνικές προκλήσεις των επιβουλευομένων τα εθνικά μας δίκαια σλαβοφώνων Ψευδομακεδόνων. Μπρος στα υποχθόνια σχέδιά τους, η Εθνική μας Ηρωίς και Αοιδός προέταξε την ανωτερότητα του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, άδουσα τον Μυστικόν ημών Συνδυασμόν (ούτε ο... Μυστικός Δείπνος να ήταν) και προτάσσοντας, όπως οι ένδοξοι πρόγονοί μας, τα στητά της στήθη!

(τα οποία βεβαίως ήταν απολύτως φυσικά ή έστω ενισχυμένα με Wonderbra - μακριά από ψευδεπίγραφα σλαβομακεδονικά σιλικονάτα εμφυτεύματα)

Πάντως τα δύο "ανάδελφα" έθνη επιτέλους... συναδελφώθηκαν. Οι αποστολές Ελλάδος και Ισραήλ, καθήμενες δίπλα δίπλα σε ευρύχωρο στρογγυλό πολυθέσιο δερμάτινο καναπέ, έδωσαν από ομού βαρυσήμαντη συνέντευξη στην αδελφή μας Σέρβα παρουσιάστρια του Καλλιτεχνικού Θεσμού.

Καληνυχτίζω, αναμένοντας αγωνιωδώς τα αποτελέσματα της Ελλανοδίκου Επιτροπής, αν και η ανωτερότης του Άσματος Ασμάτων ήτο αυτονόητος και επιβλητική.

(ουδόλως αμφιβάλλω δια την τελική μας επικράτηση απόψε και το Σάββατο)


250 ord

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχεις δίκιο, όλα αυτά είναι σαχλαμάρες και ιστορίες για αγρίους, αλλά αυτοί που διακινούν τέτοιες ιστορίες έχουν πάλι τον τρόπο να "βγαίνουν από πάνω". Αφού τους δείξεις ότι λένε χαζομάρες επιστρατεύουν το ατράνταχτο επιχείρημα: "Ωραία, αλλά εσύ τι λόγους έχεις και υπερασπίζεσαι τους Σκοπιανούς; Άρα είσαι προδότης, μειοδότης... κλπ...". Λες κι απώτερος σκοπός είναι να σε κάνουν να νιώσεις μαλάκας που κάθεσαι κι ασχολείσαι.

Ανώνυμος είπε...

Οποία τιμή να σχολιάζω μετά τον πόντικα.....
γιατρέ μου
σε πήραν χαμπάρι οι ελληναράδες του λαος και του press.gr και φροντίζουν σε φέρουν στον ίσιο δρόμο, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, έστω και με ψεύτικα στοιχεία. Κι εσύ βρε παιδί μου τι δύσκολος άνθρωπος, δεν πιστεύεις με τίποτε, αν δεν το ψάξεις...δεν έμαθες το "πίστευε και μη ερεύνα" που μας διδάσκει ο πρώην πατριώτης σου ο Ανθιμος???

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο αδαείς είστε όλοι;!!

"You're the only one I've been dreaming of
I've never felt love like this before"

Προφανώς απευθύνεται στον Bush...

"We can do it so slow, kiss in slow-mo
Until dawn breaks, then I ride out solo"

Είναι ξεκάθαρο σε κάποιον με ανώτερη ευφυία, ως μετεχόμενος(!) της ελληνικής παιδείας πως παροτρύνει την αμερικανική κυβέρνηση να προχωρήσει με μικρά -ύπουλα θα λέγαμε- βήματα προς την επίτευξη του στόχου τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έχει περαιτέρω διεκδικήσεις...

"You always knew how to make me cry
I feel so helpless without you"

Δηλώνει πασιφανώς πλήρη συνεργασία σε μελλοντικά ζητήματα...

"Unfold your angel wings
Fly out from my wildest dreams"

Μια λέξη αρκεί... AWACs...


Υ.Γ: "Λες κι απώτερος σκοπός είναι να σε κάνουν να νιώσεις μαλάκας που κάθεσαι κι ασχολείσαι."

Πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

"Και οι Έλληνες τηλεθεατές και fun του θεσμού της Eurovision είναι έτοιμοι να χειροκροτήσουν και να ψηφίσουν την όμορφη Miyatta, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού της!"

Πέρα από την πλάκα, αν αναγνωρίσουμε την "μακεδονικότητά" τους λέτε να τσιμπήσουμε 12ράκι; Στην τελική η Kalomoira έχει πιο ωραία μπούτια από τον Μέγα Αλέξανδρο! Από την άλλη θα χάσουμε την Αντζελίνα... Από την πόλη έρχομαι, πέτα μου ένα κεφτέ!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να γράψω τα παραπάνω, η... αγωνία έληξε. Η Ελλάς προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό - πρώτη και καλύτερη (φυσικά, ήτο αναμενόμενον).

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς του Έθνους και θα τους κάνουμε ό,τι και τα... αστέρια που λάμπουν :))

(γμτ, είτε σκούριασα και γράφω αργά είτε τα πράγματα πάνε γρήγορα είτε βαρέθηκαν τη Eurovision ακόμα και οι... διοργανωτές της)



Επί του "θέματος" δε χρειάζεται βεβαίως να γράψω τίποτε σοβαρό. Θαρρώ πως ουδείς άνθρωπος με στοιχειώδη ευφυΐα και γνώσεις μπορεί να αποδεχθεί την "αλήθεια" ενός... SPAM mail, χωρίς να προβεί σε διασταύρωση από επίσημες πηγές (εν προκειμένω, το επίσημο site της Eurovision). Ούτε νομίζω πως τέτοια γελοία μηνύματα είναι από μόνα τους ικανά να οδηγήσουν σε... πυρπολήσεις καταυλισμών αλλοδαπών (δόξα τω Θεώ, μια χαρά καταφέρνει και εκδηλώνει κανείς τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό του, χωρίς τέτοιες "αφορμές" - ας είναι καλά και τα ΜΜΕ).

Αλίμονο άλλωστε αν δίναμε σημασία σε κάθε π@παριά (εθνικιστική ή όποια άλλη) από τις αμέτρητες που κυκλοφορούν αδέσποτες στο Internet (και δη στο PRESS-GR) που μπορούν να διαψευστούν με... ένα απλό κλικ (άλλο πράγμα βεβαίως οι επίσημες πολιτικές του κράτους και οι δηλώσεις ανθρώπων με βαρύνουσα γνώμη, που και αυτές όμως εύκολα κρίνονται στην εποχή μας).


Κορόιδα και αφελείς βεβαίως υπάρχουν παντού (όχι μόνο στην Ελλάδα ή τη Republica Macedonia, αλλά και στις πλέον ανεπτυγμένες κοινωνίες). Και όποιος αφελής κάτσει να παρακολουθήσει το Άσμα Ασμάτων της γείτονος χώρας (εμφορούμενος από... εθνική αγωνία και ιερά αγανάκτηση), απογοητευθεί από τους "αθώους" στίχους του τραγουδιού της Eurovision, μπορεί πανεύκολα να βρει ένα σωρό άλλες αφορμές για να ικανοποιήσει τα όποια εθνικιστικά του ένστικτα - φροντίζει άλλωστε να τα θρέφει καθημερινά και η... ετέρα πλευρά, προς τέρψιν των απανταχού θερμοκέφαλων.


Σε κάθε περίπτωση, όπως συνηθίζω να λέω, θαρρώ πως:


Καθένας είναι άξιος της ευφυΐας του.



(god natt med 300 orden)

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα πάντως με άρεσε η Αρμένισσα. Ευτυχώς πέρασε, οπότε θα τηνξκαναδούμε...

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα: Δεν βλέπω πλέον κανένα απολύτως νόημα να προσπαθεί κανείς να συνομιλήσει με ανθρώπους που ο εγκέφαλός τους είναι προγραμματισμένος (συνήθως μετά από πολύχρονη πλύση) έτσι ώστε να δονείται με ηδονή στην πρόσληψη εθνικιστικών μύθων. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κάθονται καν να ακούσουν τι τους λες, ή πιάνονται από κάτι ελάχιστο για να επιχειρήσουν να περισώσουν τις κατακρημνισμένες (αλλά απέθαντες...) ιδέες τους. Η όποια συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο προς όφελος τρίτων -- γι' αυτό και μπαίνουμε στον κόπο να γράφουμε, άλλωστε, έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

"Αδέρφια, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα πάντως με άρεσε η Αρμένισσα. Ευτυχώς πέρασε, οπότε θα την ξαναδούμε..."

Πάλι καλά, γιατί εγώ μόνο τις Νορβηγίδες, το πρώτο μισό του Ισραηλινού και το... δεύτερο της δικής μας πρόλαβα. Και ξαναδιαβάζοντας τα σχόλια, διαπίστωσα πως τα 'χω παίξει εντελώς (μάλλον από την πολλή δουλειά και το... μπλογκοξεσάλωμα).

Άκου "από ομού". Ούτε η... Καλομοίρα να ήμουν :))


(last 66)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Το να αποδομείς τέτοιου χαμηλού επιπέδου αστικούς μύθους είναι σαν να βάζεις τον Mickey ...να λύνει εξισώσεις πρώτου βαθμού!

Θα επανέλθω την νύχτα (ίσως μετά τον τελικό του Champions League, ίσως πριν από αυτόν) για να απαντήσω σε όλους.
Cyrusgeo, Reactor69, Welcome back!!!

doc

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλέπω παίδες μια χαρά το κουνάει το κολαράκι η καλομοίρα και έχουμε σοβαρές πιθανότητες για θρίαμβο το σάββατο.

Και επειδή ο ποντικός έχει φαγωθεί με τα pure mathematics πρέπει να του επισημάνω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που κυρίως μετράει είναι τα..pure κολο-motions.

Ανώνυμος είπε...

Με τι ασχολούνται οι άνθρωποι!Δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουν ?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τέτοιο κόλλημα ο Πυργιώτης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ξαφνικά ακούω κι από την τηλεόραση ο Βαρεμένος να δηλώνει ότι θα γίνει σαλεμένος από τα σεξουαλικά κουνήματα της Καλομοίρας (πολύ πείνα έχει πέσει καημέενε - αυτό μοιάζει για δημοτικό ούτε καν απόφοιτη τρίτης λυκείου).

Παλιά στην δική μας εποχή (Πόντικα, Δόκτωρα και εμού) ασχολούνταν με τις Πανελλήνιες αλλά η πρεμούρα της GyroBision... α ρε κατακαημένη Ρούμελη (άσχετο )...

Τι τραβάς κι εσύ δόκτωρα και δεν το μαρτυράς (ή μάλλον τι βλακείες σου στέλνουν και διαβάζεις). Ευτυχώς που έχεις και τις γυναίκες (και για τις τρεις μιλάω - μην ξεχνάμε και τη σύζυγο)

Ανώνυμος είπε...

Allergo, Rachmanninof...

Mάλλον η Καλομοίρα με επηρεάζει αισθητά :-(

(ας όψεται κι ο νεαρός (γεια σου, Cortlinux) που μπήκε σφήνα πιο πριν και με... άγχωσε για το 22αράκι ;-))

Πάντως, αν και το... τιμημένο εσηκώθη εδώ και ώρα, ο γιατρός δεν εφάνη ακόμη (θα του έτυχε κάνα έκτακτο χειρουργείο φαίνεται).


What's up, Doc?

(55 orden)

Ανώνυμος είπε...

Κομμάτια είμαι, έπειτα από την "σούπα" που γράφει και ο πόντιξ.
Κοιμόμουνα σε κάθε φάση που έβγαινε η μπάλα άουτ και με ευνόησαν οι κοκορομαχίες για να ρίχνω λίγο ύπνο.
Το ματς μου θύμισε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και νομίζω ότι δεν πρέπει να θέλει κανείς τελικό champions league με δύο ομάδες από την ίδια χώρα, διότι παρ'ότι ευρωπαϊκός τελικός, οι παίχτες είχαν προηγούμενα από τις εγχώριες κόντρες τους...
Βέβαια θα ήθελα να δω τελικό Σέλτικ-Ρέιντζερς όπου το ξύλο που είδατε σήμερα θα το βλέπατε μαζεμένο στο πρώτο πεντάλεπτο...

Χρωστάω κάτι απαντήσεις, το ξέρω, but give me one more fucking day!

doc

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω ότι είναι σεξιστικό αυτό που θα γράψω πόντικά αλλά με την Καλομοίρα είναι από τις περιπτώσεις που το ... τιμημένο προτιμά να κοιμηθεί. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κοπέλα αλλά το στυλάκι μου θυμίζει στην καλύτερη έκτη δημοτικού. Εκνευρίζομαι γιατί μάλλον την έχουν πείσει να δείχνει τόσο χαζή και να μοιάζει με γιαπωνέζικο pet σε anime για ηλικίες των 10 ετών (so cuuuuuutttteee). Είναι κρίμα γιατί είναι όμορφη.

Oμολογώ αυτόν τον συνδυασμό αγώνα με μουσική υπόκρουση ραχμάνινωβ δεν τον είχα σκεφτεί.Πρωτότυπος κι ωραίος. :-)

Ανώνυμος είπε...

"Oμολογώ αυτόν τον συνδυασμό αγώνα με μουσική υπόκρουση ραχμάνινωβ δεν τον είχα σκεφτεί."

Αυτός, Cort, είναι ο δικός μου "μυστικός συνδυασμός". Κι όπως άδει το... γιαπωνέζικο pet:

My secret combination is a mystery for you ;-)


BTW συμφωνώ απολύτως με το... σεξιστικό σου σχόλιο. Good night, and good luck!


P.S. Doc, take your time...

(55)

Ανώνυμος είπε...

Καλά, κάθε επίσκεψη στο εκκολαπτήριο μαλαματένιων ωών "Ο ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." προϋποθέτει πολύ ισχυρό νευρικό σύστημα, σε αντίθετη περίπτωση κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση εγκεφάλου.

Μάη σήκρετ κομπινέησον ιζ δη πάουερ οφ μάη νέησον,
Μάη σήκρετ μαστουρμπέησον το δη σέντερ οφ μάη χάρτ!

Δεν υπάρχει σωτηρία από την Λαοτιανή βλακεία.

Άντε και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Προβοκατόρικο ερώτημα:

Ποιός έχει ωραιότερα μπούτια;

Η Καλομοίρα ή ο Ηφαιστίων; E;

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να πω: η βλακεία είναι ανίκητη! Μπροστά της παραδίδεται και ο Θεός!
Και πιο πολύ βλάκες είμαστε εμείς που δεχόμαστε άκριτα τις "βλακείες" που μας σερβίρουν οι άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Doctor, πολύ λυπάμαι αν πληγώσω την ΕΡΤ αλλά η Γιουροβίζιον δεν με αφορά.

Εάν η πολιτική αποδείξεων μιας χώρας για την προέλευσή της βασίζεται στο τραγούδι και στην γιουροβιζιονική παρέλαση, τότε δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, έχω καταλάβει-.

Όσον αφορά στα δικαιώματα ενός λαού, προτιμώ να συμπεριφέρομαι όπως ο Μαχάτμα Γκάντι για την Ινδία και το Πακιστάν (κι ας μην είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση)κι όχι όπως ο Χίτλερ.

Οι πόλεμοι κερδίζονται με το μίσος και το θάνατο, κι όχι οι λαοί.

Καλησπέρα
:-)

Ανώνυμος είπε...

..μα πάνω από 10 φορές???? Ελεος.. Δικαιολογείσαι που τελικά το έκανες ανάρτηση..με τόση πλύση εγκεφάλου!! Καλό απόγευμα doc :)))

Ανώνυμος είπε...

Δόκτωρ μου,
κατ' αρχάς καταγγέλλω τους άγνωστους αποστολείς του email που δεν μου έστειλαν κι εμένα αυτό το θαυμάσιο κείμενο. Χα χα χα!!
Πάντως θαύμασα βάθος στους στίχους του τραγουδιού της γείτονος:
Kiss me and let me die
Before you say goodbye!!
Όμως το βάθος των στίχων του δικού μας τραγουδιού δεν το φτάνουν
My secret combination it s a mistery for you,
use your imagination, i m not easy but i m true!!
Έλεος όχι άλλη κουλτούρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αταίριαστος είπε...
Αφού τους δείξεις ότι λένε χαζομάρες επιστρατεύουν το ατράνταχτο επιχείρημα: "Ωραία, αλλά εσύ τι λόγους έχεις και υπερασπίζεσαι τους Σκοπιανούς; Άρα είσαι προδότης, μειοδότης... κλπ...".

--

Το ίδιο είχα πάθει όταν είχα αποδομήσει (κάπου αλλού) ένα email ...Λαοτινής (γεια σου Πόλσε!) προέλευσης όπου υπερμεγέθυνε τον ρόλο της Ελλάδος στον Β'ΠΠ και παρέθετε ιστορικές ανακρίβειες...

***

Μιχάλη-Μίκυ, ωραίος συνδυασμός ποδοσφαίρου και μουσικής! Καλά, πες μου τι ακούς όταν ...μαγειρεύεις;;;
Εγώ όταν μαγειρεύω Σάββατο μεσημέρι, ακούω Μαμαλάκη στον CITY (12-2 κάθε Σάββατο μεσημέρι). Μου αρέσει ο μπαγάσας!

***

mtryfo, o Άνθιμος δεν είναι βορειοελλαδίτης σαν εμάς, είναι Πυργιώτης (όπως γράφει πολύ σωστά ο Cortlinux) και επειδή τον γνωρίζω προσωπικά (από την θητεία του στον Έβρο και από το ότι ήταν φίλος με τον θείο μου) καλύτερα να μην το ...ανοίξω...

***

Yosemite, λέει ο Καμπουράκης (αυτός ο χοντρούλης δημοσιογράφος στο Mega):

"Βλέπεις την Παπαρίζου και λες: έλα δω μανάρι μου να σε βάλω από κάτω!!!
Βλέπεις και την Καλομοίρα και λες(με ναζιάρικη παιδική ψιλή χαζοχαρούμενη τραγουδιστή φωνή):
"Θέλεις να πάμε στα ...Goodies???"

doctor

Ανώνυμος είπε...

Resident, η θρησκοληψία και ο εθνικισμός τρέφονται από τέτοιους μύθους, τους οποίους οι δημιουργοί τους, τους κατασκευάζουν ...για το καλό της θρησκείας ή του (πολιτικού) χώρου, για να υπάρχει ...εγρήγορση και για να ενισχυθεί το ...φρόνημα! Το έχω διαβάσει κι αυτό ο άμοιρος...

***

Ο/Η pølsemannen είπε...
Προβοκατόρικο ερώτημα:
Ποιός έχει ωραιότερα μπούτια;
Η Καλομοίρα ή ο Ηφαιστίων; E;
22 Μαϊ 2008 9:45:00 πμ
---------------

Το ...σουηδικό δαιμόνιο, ο παγανισμός του Odin, συνεχίζουν να έχουν φυλακισμένο μέσα σου το αγέρωχο ελληνικό πνεύμα το οποίο ζει μια μαύρη κατοχή, πιο μαύρη από τον χειμώνα στην Kiruna και το Svanstein στην Λαπωνία.
Η μισή σου ελληνική φύση υποφέρει από την άλλη μισή ανθελληνική σουηδική.
Γι'αυτό και γράφεις τέτοια ανθελληνικά πράγματα! Για τιμωρία θα λες κάθε πρωί 50 φορές "Ψωμιάδης"!

***

Ασκαρδαμυκτί, η βλακεία δεν έχει όρια και οι ηλίθιοι είναι αήτηττοι. Ας μάθουμε να ζούμε με αυτό...

***

vassia, με τα μυαλά αυτών των άρρωστων, του χρόνου πρέπει να στείλουμε τους Κονιτοπουλαίους με backrround σούβλισμα αρνιού...!

***

roadartist, σήμερα δεν το έλαβα, ευτυχώς!

***

Meropi, η Eurovision είναι ένα Pop πανυγηράκι, μία μουσική γιορτή, μόνο που οι συμμαχίες μεταξύ χωρών (να θυμίσω τις αλλαξοκωλιές στα 12άρια με τους αδελφούς Κύπριους-να'ναι καλά, ακόμη και σε αυτό το ελεεινό έκτρωμα που τραγούδησε κάποτε ο Ρακιτζής δώσανε 12άρι!) και οι πολιτικές εμπλοκές σε έναν τόσο ασήμαντο πολιτικά διαγωνισμό, δημιουργούν ένα τεράστιο κιτς το οποίο μπορείς να το παρακολουθήσεις μόνο για χαβαλέ!

doctor

Ανώνυμος είπε...

"Εσείς εδώ κι εμείς στον τελικό!"

(aφιερωμένο στους αγαπητούς... γείτονες)


Πάω τώρα να παρηγορήσω τις αδικημένες Τσέχες.

Όλα στο... 21 ;-)

Ανώνυμος είπε...

Doc, όταν μαγειρεύω δεν ακούω κλασική. Προτιμώ κάτι σε πιο... χορευτικό.

Θαρρώ μάλιστα πως το "My Secret Combination" θα ταίριαζε μια χαρά στον... μυστικό συνδυασμό των υλικών που χρησιμοποιώ για τις γαστριμαργικές μου δημιουργίες.

(μιλάμε, ένας τρώει, δέκα... χορεύουν :))


Όσο για τον Μαμαλάκη, άστο καλύτερα. Και μόνο που μιλάει σου ανοίγει την όρεξη. Αν τον άκουγα όση ώρα μαγείρευα, μάλλον δε θα προλάβαινε τίποτε να φτάσει στο πιάτο (κι εγώ θα τον έφτανα πολύ σύντομα στα... κιλά).


Πάω τώρα να τσιμπήσω κάτι. Μου άνοιξε η όρεξη!

(είναι κι αυτές οι Τσέχες βρε παιδί μου... απαρηγόρητες ;))


Καληνύχτα με κατοσταράκι.

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο γέλιο ρίχνω με κάτι τέτοια!
Απειλείστε τους σκοπιανους οτι αν κάνουν τέτοιο πράμα απλώς θα ξαναστείλουμε το SAGAPO και θα τους το αφιερώσουμε. Αν και τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα ήταν αφορμή για πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Δόκτωρ μου,
να σου πω ένα μυστικό;;; Έχω παρακολουθήσει κι εγώ 2-3 φορές τη Eurovision έτσι για χαβαλέ με παρέα (αλλιώς δεν αντέχεται). Όμως τα τελευταία χρόνια ούτε με παρέα βλέπεται. Να παράδειγμα. Το τραγούδι της Κύπρου φέτος νομίζω ότι ήταν πολύ καλύτερο από της Καλομοίρας κι όμως δεν πέρασε. Πάει δόκτωρ μου να δω πού θα δώσει το 12αρι η Ελλάδα φέτος. Υποψιάζομαι στην Αλβανια (θα ψηφίσουν οι μετανάστες). Χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Mickey, να σε δω να μαγειρεύεις και ν'ακούς Καλομοίρα και τι στον κόσμο!!!

***

alittlewhisper, όντως, το SAGAPO είναι μια ...απειλή και σίγουρα casus beli!

***

meropi, εγώ θα ψηφίσω Κύπρο ο κόσμος να χαλάσει. Δεν θα δώσουμε φέτος 12άρι....τζακ ποτ!!!

doctor

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ξεφύγει τελείως στο θέμα της Φυρόμ. Αλλά μιλάμε εντελώς τελείως!

Βοήθειά μας... Τι άλλο να πω;